Ryža s pomarančom, jednoduchý a chutný recept

ryzasos - fotkaRyža SOS, 30. decembra 2024. Komerčný recept.
Ryža s pomarančom, jednoduchý a chutný recept
Foto: ryzasos

Ryža s pomarančom je svieži, originálny a chutný recept, ktorý spája ryžu SOS Long s citrusovým nádychom pomarančov. Tento recept je ideálny pre Zobraziť celý popisRyža s pomarančom je svieži, originálny a chutný recept, ktorý spája ryžu SOS Long s citrusovým nádychom pomarančov. Tento recept je ideálny pre tých, ktorí hľadajú ozvláštnenie klasickej prílohy.

2-3
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

240 g
600 ml
4 ks
1 ks
1 PL
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno. 3 pomaranče odšťavte a jeden kus nakrájajte na plátky na ozdobenie.

  2. 2

    Vo veľkej panvici zohrejte na miernom ohni kvapku extra panenského olivového oleja, pridajte cesnakovú pastu a zľahka ju orestujte.

  3. 3

    Pridajte cibuľu a dobre premiešajte, aby sa uvoľnila všetka aróma. Dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti a restujte, kým cibuľa nie je priehľadná.

  4. 4

    Pridajte ryžu SOS Long na panvicu a niekoľko minút miešajte, aby sa zrná obalili omáčkou. Pridajte pomarančovú šťavu a dobre premiešajte.

  5. 5

    Potom pridajte horúci kurací vývar a uistite sa, že tekutina úplne pokrýva ryžu. Zľahka premiešajte a znížte teplotu na stredne nízku.

  6. 6

    Panvicu prikryte a varte 11-13 minút pri stredne nízkej teplote, aby bola ryža uvarená. Toto nastavenie zaisťuje, že sa ryža uvarí rovnomerne a absorbuje všetky chute bez príliš rýchleho odparovania tekutiny.

  7. 7

    Ozdobte petržlenovou vňaťou a plátkami pomaranča. Tento konečný dotyk dodáva pokrmu nielen farbu, ale aj sviežosť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia