Ryža s pomarančom, jednoduchý a chutný recept
Foto: ryzasos
Ryža s pomarančom je svieži, originálny a chutný recept, ktorý spája ryžu SOS Long s citrusovým nádychom pomarančov. Tento recept je ideálny pre Zobraziť celý popisRyža s pomarančom je svieži, originálny a chutný recept, ktorý spája ryžu SOS Long s citrusovým nádychom pomarančov. Tento recept je ideálny pre tých, ktorí hľadajú ozvláštnenie klasickej prílohy.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno. 3 pomaranče odšťavte a jeden kus nakrájajte na plátky na ozdobenie.
- 2
Vo veľkej panvici zohrejte na miernom ohni kvapku extra panenského olivového oleja, pridajte cesnakovú pastu a zľahka ju orestujte.
- 3
Pridajte cibuľu a dobre premiešajte, aby sa uvoľnila všetka aróma. Dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti a restujte, kým cibuľa nie je priehľadná.
- 4
Pridajte ryžu SOS Long na panvicu a niekoľko minút miešajte, aby sa zrná obalili omáčkou. Pridajte pomarančovú šťavu a dobre premiešajte.
- 5
Potom pridajte horúci kurací vývar a uistite sa, že tekutina úplne pokrýva ryžu. Zľahka premiešajte a znížte teplotu na stredne nízku.
- 6
Panvicu prikryte a varte 11-13 minút pri stredne nízkej teplote, aby bola ryža uvarená. Toto nastavenie zaisťuje, že sa ryža uvarí rovnomerne a absorbuje všetky chute bez príliš rýchleho odparovania tekutiny.
- 7
Ozdobte petržlenovou vňaťou a plátkami pomaranča. Tento konečný dotyk dodáva pokrmu nielen farbu, ale aj sviežosť.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu