Sumček africký
Rybacia fileta na fazuľke (fotorecept)
Autor receptu: tejaja
Ryby a zelenina je výborná kombinácia. Čerstvé fazuľky výborne dopĺňajú každú rybu a vytvárajú ľahké, ale zdravé jedlo.
2 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú fazuľku, osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak, podlejeme 3 lyžicami vody a 10 minút podusíme.
- Pridáme nakrájané paradajky a ešte spolu 10 minút dusíme.
- Medzitým zmiešame múku s mletou paprikou a mletou soľou s kurkumou a filety ryby obalíme. Na oleji osmažíme z oboch strán.
- Zeleninu rozdelíme na taniere, pridáme filetu ryby a výpekom pokvapkáme. Prílohu zvolíme podľa chuti, napr. zemiaky.