Šalát
	        Rukolový šalát s praženými šampiňónmi
	        Autor receptu: mitzy
	         
	        
	        Chuťovo bohatý šalát na letné 
dni :)
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	5 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Rukolu umyjeme, šampiňóny, cesnak a paradajky umyjeme, očistíme a pokrájame.
 - Na olivovom oleji popražíme šampiňóny s cesnakom a s červenou mletou paprikou. Ku koncu praženia pridáme ľanové semienka a na záver čierne korenie.
 - Rukolu zmiešame s paradajkami, bylinkami podľa chuti, trošku pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Pridáme pokrájané čierne olivy a popražené šampiňóny s cesnakom. Dobrú chuť ;)