Ravioly s hubovou plnkou fotorecept
Tomáš Lysý
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 22. novembra 2019
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 22. novembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Suroviny
100 g |
|
10 ml |
|
5 g čerstvý |
|
|
|
Plnka: | |
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
3 g |
|
3 g |
|
20 g |
|
20 ml (ryžové víno) |
|
20 g |
|
20 ml |
|
Postup
-
1
Všetky huby nakrájame na malé kocky, opečieme na repkovom oleji, pridáme soľ, korenie a saké. Alkohol necháme vypáliť, zalejeme omáčkou ponzu, necháme vydusiť a vychladnúť.
- 2
Vychladnutú hubovú plnku rozdelíme na kúsky cesta, ktoré po obvode navlhčíme vodou.
- 3
Zakryjeme druhým kúskom cesta.
- 4
Naplnené cesto vykrojíne do kruhu.
- 5
Naplnené kolieska dáme naparovať asi na 3 minúty.
- 6
Podávame v mištičke s omáčkou ponzu a hľuzovkovým olejom, ozdobené kôprom.
Tiež plnené cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu