Plnené cestoviny
Plnené cestoviny

Ravioly s hubovou plnkou fotorecept

Tomáš Lysý
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 22. novembra 2019
Ravioly s hubovou plnkou (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

100 g
10 ml
5 g čerstvý
Plnka:
50 g
50 g
50 g
50 g
50 g
3 g
3 g
20 g
20 ml (ryžové víno)
20 g
20 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky huby nakrájame na malé kocky, opečieme na repkovom oleji, pridáme soľ, korenie a saké. Alkohol necháme vypáliť, zalejeme omáčkou ponzu, necháme vydusiť a vychladnúť.

  2. 2

    Vychladnutú hubovú plnku rozdelíme na kúsky cesta, ktoré po obvode navlhčíme vodou.

    Ravioly s hubovou plnkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Zakryjeme druhým kúskom cesta.

    Ravioly s hubovou plnkou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Naplnené cesto vykrojíne do kruhu.

    Ravioly s hubovou plnkou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Naplnené kolieska dáme naparovať asi na 3 minúty.

    Ravioly s hubovou plnkou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podávame v mištičke s omáčkou ponzu a hľuzovkovým olejom, ozdobené kôprom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: