Ragú z drobkov
Ragú z drobkov

Ragú z morčacích drobkov

Vladimír Bodina
šéfkuchár a spolumajiteľ MOYA Grill Restaurant v Žiline, 16. mája 2017
Ragú z morčacích drobkov
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g (žalúdok, srdce, pečeň)
100 g
1 PL
200 ml
1 veľký ks
1 strúčik
1 PL
 (čerstvý)




Postup

  1. 1

    Drobky opražíme na panvici spolu s olejom, nakrájanou cibuľou a cesnakom. Primiešame pretlak, sladkú papriku a huby. Podlievame vývarom, osolíme, okoreníme a podusíme domäkka.

  2. 2

    Pečeň nakrájame a pražíme zvlášť. Pridáme ju až do hotového jedla, ktoré na záver dochutíme čerstvým majoránom. K ragú sa hodia aj špecle.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia