Ragú z morčacích drobkov
Vladimír Bodina
šéfkuchár a spolumajiteľ MOYA Grill Restaurant v Žiline, 16. mája 2017
šéfkuchár a spolumajiteľ MOYA Grill Restaurant v Žiline, 16. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Drobky opražíme na panvici spolu s olejom, nakrájanou cibuľou a cesnakom. Primiešame pretlak, sladkú papriku a huby. Podlievame vývarom, osolíme, okoreníme a podusíme domäkka.
- 2
Pečeň nakrájame a pražíme zvlášť. Pridáme ju až do hotového jedla, ktoré na záver dochutíme čerstvým majoránom. K ragú sa hodia aj špecle.
Tiež drobkov:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu