Pstruh s cesnakovo-bylinkovou plnkou a citrónovým olejom

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018
Pstruh s cesnakovo-bylinkovou plnkou a citrónovým olejom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
1
porcia
20 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

2 filety
80 g
20 g
Plnka:
30 g
10 g
5 g
5 g
5 g
3 g
3 g




Postup

  1. 1

    Syr rozmiešame s nasekanými kaparami a posekanými bylinkami. Dochutíme soľou, korením a citrónovým olejom. Očistené filety zo pstruha naplníme zmesou z pripravenej plnky a stočíme.

  2. 2

    Naplnenú rybu pečieme na programe „paropečenie" v konvektomate asi 10 minút pri 200 °C v závislosti od veľkosti fliet.

  3. 3

    Ak konvektomat nemáme, pečieme ho v rúre na rovnakej teplote s tým, že na dno rúry dáme nádobu s vodou, aby sa vytvorila para.

Diskusia k receptu

zolik
Tento recept sa mi velmi paci. Na letne obdobie ako stvoreny.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia