Pstruh s cesnakovo-bylinkovou plnkou a citrónovým olejom
Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Syr rozmiešame s nasekanými kaparami a posekanými bylinkami. Dochutíme soľou, korením a citrónovým olejom. Očistené filety zo pstruha naplníme zmesou z pripravenej plnky a stočíme.
- 2
Naplnenú rybu pečieme na programe „paropečenie" v konvektomate asi 10 minút pri 200 °C v závislosti od veľkosti fliet.
- 3
Ak konvektomat nemáme, pečieme ho v rúre na rovnakej teplote s tým, že na dno rúry dáme nádobu s vodou, aby sa vytvorila para.
Tiež pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu