Foto: zolik
Podľa mňa úplne najlepší a najjednoduchší spôsob prípravy tejto lahodnej ryby.
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako úplne prvé pinzetou vyberieme všetky kostičky, ktoré pod prstami cítime na filetách. Filety osušíme, pocitrónujeme, osolíme a okoreníme.
-
2
Na panvici rozpustíme primeraný kus masla. Filety položíme kožou na rozpálené maslo a pomocou lyžice prelievame hornú časť. Trvá to pár (3-4) minút. Závisí to od výšky mäsa. A hotovo.
-
3
Môžme servírovať. Napríklad takto...
www.nase-voda.cz/pstruh-lososovity-neni-zadny-specialni-...
Žijeme v době, kdy je možno zpochybnit cokoliv.
Hodím do toho vidle: www.chovryb.cz/obsah/pstruh-lososovity...
Toto čo si ty dal nie je nič iné iba reklama ľudí čo sa živia chovom a predajom týchto rýb. Na rozdiel od teba som bol a to niekoľkokrát priamo pri prameni a tak ja viem ako je skutočnosť. Ale ak vám to chutí a nevadí vám ,že od vás vytiahnu peniaze za podvod je to len váš problém.
Aby si ma neupodozrieval, že my zlí Slováci chceme byť chytrejší ako vy za riekou Moravou jeden link aj od vás :
www.idnes.cz/ekonomika/domaci/pstruh-lososovy-lososo...
V pohodě. Doba už je dnes taková. Jedno potírá druhé a naopak. Tak to musí být.
Na rovinu, já nemám na žádného pstruha, můj rozpočet moc ryb neutáhne.