Kuracie rezne so šunkovo-vajkovou mňamkou.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne umyjeme, osušíme, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán. Odložíme na teplé miesto, výpek poprášime múkou, zalejeme vodou alebo slepačím vývarom a krátko povaríme.
- 2
Na masle opražíme šunku nakrájanú na rezančeky, zalejeme vajciami rozšľahanými soľou a premiešame. Spravíme jemnú, nie tuhú praženičku.
- 3
Na tanier dáme rezeň, polejeme ho šťavou a dáme naň kôpku šunkovej praženičky. Podávame so zemiakmi, zemiakovou kašou a so zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu