Pikantý gazdovský rezeň

gulio - fotkagulio, 3. decembra 2010

Tento rezeň patrí medzi moje najoblúbenejšie jedlá! Recept som upravil pre 4 osoby.

Suroviny

4 ks, vykostené
10  dg
4 ks
4 ks, -čili
1 PL
1 KL
10 dg
2 ks
20 dg
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Mäso vyklepeme na tenký plát,osolíme,posypeme vegetou,natrieme horčicou. Ďalej si nakrájame na drobno slaninu,uhorky,feferónky alebo čili, toto zmiešame a takto pripravenú zmes ukladáme na plátky mäsa ktoré zrolujeme a obalíme v trojobale ako klasický rezeň a vyprážame na miernom ohní.Takto vyprážaný rezeň prerežeme do šikma.

  2. 2

    Podávame z ryžou alebo z opekanými zemiakmi ! Prajem dobrú chuť!

Diskusia k receptu

helca103
vyskúšam ale bez feferonky ja až tak pikantne nemusím :-) KK
gulio
Kto nemá rád pikantné, tak feferónky môže nahradiť tvrdým syrom tak isto pokrájané na kocky, ale keď dáme feferónky tak syr by som nedával
lebo sa to bije, mám to odskúšané a spolu mi to moc nepasovalo!
emica
si gurman mas fantaziu super len tak dalej stale je treba nieco vymyslat a zlepsovat fandim
emica
si gurman mas fantaziu super len tak dalej stale je treba nieco vymyslat a zlepsovat fandim
edimilka
berieme s polovičkou každy druh rezna -treba odskúšať díky eda
helca103
s tým tvrdým syrom sa mi to páči viac ....... a už sa na to teším :-)
jjanosik
Jaj ale mne to nepali... ked rezne zakrutim do rurky, potom tuto rurku dat trojobalu a prazit? Ked uprazena rurka, potom ju krajat sikmo? Nuz ja cely rezen si polozim na tanier a ci je krajany sikmo, alebo kolmo je len otazka ako sa rezen dostane pod noz, ci nie?
gulio
Ale áno ta ja len že to vy padá pekne na tanieri keď sa to servíruje.
Ďakujem za komentáre!
tortilla
A fotografia?
Jeme aj očami.
Mnoho razy dobrá fotografia priláka vyskúšať aj nie príliš zaujímavo vyzerajúci alebo babrácky napísaný recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia