Pikantné rebierka

andrealack - bez fotkyandrealack, 18. mája 2015
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

2 kg
Moridlo:
2 PL
1 lístok
Marináda:
2 ČL
2 PL
2 PL
2 PL
2 PL
1 PL
1 ČL
5 strúčikov




Postup

  1. 1

    Bravčové rebierka nakrájame, dáme do hrnca s moridlom pomaly variť. Uvaríme ich len do polomäkka.

  2. 2

    Rebierka vyberieme z vody na plech, potrieme pripravenou marinádou. Marinádu pripravíme z uvedených surovín. Takto pripravené rebierka dáme do chladničky aspoň na dve hodiny ale môžu byť aj dva dni. Rebierka grilujeme vonku na drevenom uhlí, počas grilovania ich môžte pokvapkať čiernym pivom ( dajú sa piecť aj doma v rúre na plechu ). Vtedy ich len uložíme na plech, nepodlievame ani nezakrývame len upečiem do chrumkava.

  3. 3

    Takto predvarené rebierka sa rýchlo upečú, z vnútra sú šťavnaté a zvon chrumkavé.
    Prajeme dobrú chuť!!!!

Diskusia k receptu

jerica
toto sa neodmieta, ďakujem za recept, pálivé a "nezdravé" zbožné to jedlo :-) k tomu chlebík ako vatička, zelenina zo záhrady, juj....fajnéé :-)
Páči sa mi , že je to predvarené s koreninami, také si môžem nachystať dopredu pred spracovaním :-) kk*****




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia