Pikantná čínska polievka

redakcia - fotkaredakcia, 7. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
100 g
10 g
1 PL
1 PL
1 KL
4 hrnčeky
2 KL
2 KL
1 KL
 štipka




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na malé kúsky, vložíme do vriaceho bujónu, pridáme pokrájanú zelenú fazuľku spolu s hubami a varíme 20 minút. Potom pridáme všetky ostatné prísady a varíme, až kým mäso nezmäkne.

  2. 2

    Hladkú múku rozmiešame s PL vody a vmiešame do polievky. Za stáleho miešania varíme, kým polievka nezhustne.

  3. 3

    Nakoniec posolíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia