Pečený pstruh
Pečený pstruh

Pečený pstruh s bylinkami

palma - fotkapalma, 15. júna 2017. Komerčný recept.
Pečený pstruh s bylinkami
Foto: palma
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks čerstvý
2 ks menšia
hrsť (tymian, petržlenová vňať, bazalka, kôpor)
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu najemno nakrájame a dáme do mažiara, pridáme nadrobno pokrájané bylinky, šťavu z jedného citróna a dobre roztlačíme, bylinky pekne uvoľnia arómu.

  2. 2

    Vyčistené pstruhy oplácheme vodou, osušíme a naplníme bylinkovou zmesou. Druhý citrón nakrájaný na kolieska vložíme do vnútra. Ryby nakoniec osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom Raciol bazalka.

  3. 3

    Pečieme vo rúre vyhriatej na 200 stupňov približne 15 - 20 minút.

Diskusia k receptu


Jeden komentár