Pečený pstruh s bylinkami
Foto: palma
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cibuľu najemno nakrájame a dáme do mažiara, pridáme nadrobno pokrájané bylinky, šťavu z jedného citróna a dobre roztlačíme, bylinky pekne uvoľnia arómu.
- 2
Vyčistené pstruhy oplácheme vodou, osušíme a naplníme bylinkovou zmesou. Druhý citrón nakrájaný na kolieska vložíme do vnútra. Ryby nakoniec osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom Raciol bazalka.
- 3
Pečieme vo rúre vyhriatej na 200 stupňov približne 15 - 20 minút.
Tiež pečený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu