Foto: Shutterstock
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bôčik aj s kožou zľahka narežeme do štvorčekov, posypeme soľou a koreninami a pomocou ostrého špicatého noža zapichneme klinčeky.
- 2
Do pekáča dáme cibuľu nakrájanú na hrubšie mesiačiky, bôčik položíme kožou hore, podlejeme vývarom alebo vodou a pečieme na 180 °C do mäkka.
- 3
Počas pečenia pravidelne podlievame výpekom. Zmiešame med, vodu a olej. Potrieme upečený bôčik a zapečieme do červena (môžeme dať aj pod gril).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu