Pečený bôčik v hríbovej kruste
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	2,5 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Bôčik marinujeme s cesnakom, čili a rozmarínom, osolíme a pečieme na 160 stupňoch do mäkka. Pravidelne podlievame.
 - Hríby, šalotku a pažítku nasekáme na jemno, zmiešame s dijonskou horčicou a natrieme
na vlažný upečený bôčik. Poprášime strúhankou a dáme zapiecť do chrumkava.
 - V malom hrnci zredukujeme bravčový jus, dijonskú horčicu a biele víno na požadovanú hustotu a môžeme podávať.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |