Pečené plnené papriky
Pečené plnené papriky

Pečené papriky s plnkou zo zemiakov a z kuraciny

Martina Mešková
šéfkuchárka stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 18. februára 2019
Pečené papriky s plnkou zo zemiakov a z kuraciny
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10 ks
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

10 ks farebné
500 g
2 ks
2 strúčiky
50 g
150 g
300 g
100 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a pokrájame na drobné kocky. Nastrúhanú cuketu a špenát podusíme na oleji spolu s cesnakom.

  2. 2

    Kuracie prsia a šampiňóny pokrájame na malé kúsky a jemne opražíme na oleji. Osolíme, okoreníme.

  3. 3

    Všetko spolu zmiešame, primiešame vajcia a polovicu postrúhaného syra. Zmesou naplníme očistené papriky. Dáme na plech, posypeme zvyšným syrom a upečieme prikryté alobalom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: