Pangasius v špenátovom župane

Autor receptu: dadmara0807

začala som to variť pre moju malú dcérku v rámci príkrmu a začal sa prikrmovať aj manžel takže teraz to už býva aj náš obed :)

2-3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nakrájame si pangásiusa na hrubšie pásiky a polejem ho šťavou z citróna posolíme a okoreníme.Na panvici zohrejeme olej a orestujeme pang. potom pridáme mrazený špenát a miešame pokiaľ sa nám špenát nerozpustí.
  2. Pridáme cesnak podľa chuti ( zaleží podľa sily cesnaku) já dávam tak tri strúčky. Pridáme mlieko asi pol hrnka a smotanu tiež podla toho či to máte radi hustejšie . Najlepšie pripravovať podľa svojho receptu špenát :)
  3. Keď je špenát hotový treba dochutiť korením a soľou. Najlepšie je na tom to že sa to robí v jednej panvici. Podávame z chlebom alebo zemiakmi