Pangasius v špenátovom župane
Autor receptu: dadmara0807
začala som to variť pre moju malú dcérku v rámci príkrmu a začal sa prikrmovať aj manžel
takže teraz to už býva aj náš obed :)
2-3 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Nakrájame si pangásiusa na hrubšie pásiky a polejem ho šťavou z citróna posolíme a okoreníme.Na panvici zohrejeme olej a orestujeme pang. potom pridáme mrazený špenát a miešame pokiaľ sa nám špenát nerozpustí.
- Pridáme cesnak podľa chuti ( zaleží podľa sily cesnaku) já dávam tak tri strúčky. Pridáme mlieko asi pol hrnka a smotanu tiež podla toho či to máte radi hustejšie . Najlepšie pripravovať podľa svojho receptu špenát :)
- Keď je špenát hotový treba dochutiť korením a soľou. Najlepšie je na tom to že sa to robí v jednej panvici. Podávame z chlebom alebo zemiakmi