Obložené chlebíčky

romiand - fotkaromiand, 14. februára 2016
Obložené chlebíčky
Foto: romiand

Ak potrebujeme narýchlo pripraviť pohostenie, tak chlebíčky sú veľmi ideálne, nevieme si bez nich predstaviť rôzne sviatky či Silvester.

20
porcií
30-40 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
200 - 250 g (strúhaný)
3 strúčiky
200 g (alebo Pražská šunka, alebo akú máte radi)
200 g varené (alebo údená bravčová krkovička, alebo akú máte radi)
2 ks uvarené na tvrdo
1 ks (alebo ľadový šalát)
2 - 3 ks
2 - 3 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Tatársku omáčku, pol strúhaného syru, horčicu, lisovaný cesnak ,štipka soli a čierneho korenia všetko zmiešame na pomazánku ak je príliš riedka pridávame nastrúhaný syr.

  2. 2

    Pomazánkou natrieme nakrájanú veku a ukladáme hlávkový šalát, šunku lebo údené mäso, papriku, rajčiny, uhorku a posypeme zvyšným syrom. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

janara
to nemyslíte vážne..toto je recept, ved chlebíčky robia aj 5.r.deti..!
leaela
.....toto je tu urcite z nejakej recesie,alebo to autor mysli vazne???ci??? :-/
izabella929
@slavkabis , možno nemá prehľad o tom, ako to tu chodí a tak je o tom presvedčený, že toto je bum..po čase možno na to príde sám..netreba mu brať chuť pridávať recepty...nie všetci sme hneď vedeli všetko...tiež som robila chyby a veľké, keď som tu prišla..každý, kto mi vtedy s dobrým úmyslom radil, bol môj nepriateľ...možno raz bude lepší ako ja, ty a mnohí varecháči...))
soniatko
ako hlboko sme klesli varechaci co? toto vazne nemozete mysliet mili admini ze toto pustite von...?!
gabriele
a chcete povedat, ze tu taketo chlebicky su?...ja ich robit nebudem...mam svoj zauzivany recept...ale niekomu sa moze pacit...autor chlebicky aj vyfotil...zrejme ich dal v dobrej viere, ze niekomu naozaj padne jeho napad vhod...je tu x-opakovani roznych takmer identickych receptov...tak preco by tu nemohol byt tento recept na chlebicky?...
evanaaa
Chlap(ec) mal dobrý úmysel, už len to, že je to muž a snaží sa, niektorí chlapi si ani čaj uvariť nevedia.....ak by som niekedy robila chlebíčky a môj muž by bol ochotný mi pomôcť, alebo dokonca ich spraviť, potešil by ma, nielen preto, že mi pomohol ale aj preto, že sa vôbec do toho pustil. Každý vynikáme v niečom inom, nie každý je profík, a ak by sa mi nejaký pridaný recept (ako sú tu niektoré) nepozdával, radšej ho prejdem bez povšimnutia, alebo si pomyslím svoje, ale aby som niekoho verejne zhadzovala a kazila mu aj tú malú radosť, že sa mi niečo podarilo........na to nemám srdce. Nech si pridáva kto čo chce, nie je na to nijaký zákon čo môže a čo nie. Aj preto ani ja nepridávam (okrem tých pár, čo tu mám a tiež za veľa nestoja).
luclup
Oblozene chlebicky ma rad kazdy :) nevidim dovod nepochvalit a dat * * * * * :)
slavkabis
100 ľudí, 100 názorov ale obložené chlebíčky pomáha aj malé dieťa robiť...keby bolo na nich že waw toto je dobrý nápad, to vyskúšam, ale nech si sem každý pridáva recepty aké chce. buď hania varecháči alebo chvália
jack
Páčia sa mi.Hneď by som sa ponúkla.Nechápem prečo ten rp.tak niektorých varecháčov rozohnil.Všetko je raz po prvý krát,tak aj tento receptík.Keď to tu ešte nebolo,tak prečo nie?
janger
Ale, ludia, nebudte taki prisni :-)...niekto je chvaleny za vsetko a druhy sa nezavdaci nicim. Ved tu mame kopu aj velmi jednoduchych receptov, ako krupicna kasa, kakao (to tu mam aj ja) a pod... Pri mnohych takych receptoch sa zacnu pekne diskusie, so spomienkami. Aj na obkladane chlebicky mame vsetci spomienky, tak preco nie? Volakedy byvali pri kazdej oslave... A nahodou ich mam celkom rada.
bembo
niektorí,čo tu kritizujú nech sa pochvália svojimi receptmi na vareche(česť výnimkám).ale tie chlebíčky vyzerajú dobre,hneď by som si dal