Nepečený tekvicový koláč
Foto: blissofplants
10
porcií
porcií
30-40 minút
príprava
príprava
Suroviny
Korpus: | |
150 g |
|
100 g |
|
12 |
|
1 PL mleté |
|
1 PL roztopený |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
Plnka: | |
300 g |
|
1 ČL |
|
1 plechovka (hustá časť) |
|
2 PL |
|
1/2 ČL (želatína) |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie na korpus dáme do mixéra a rozmixujeme kým nezískame lepkavú hmotu, ktorou vystelieme dno okrúhlej koláčovej formy. Necháme v chladničke kým pripravíme plnku.
- 2
Očistenú nakrájanú tekvicu uvaríme v parnom hrnci a rozmixujeme. Z tohto tekvicového pyré použijeme do plnky 300 g. Všetky ingrediencie na plnku zohrejeme v panvici, necháme vychladnúť a navrstvíme na korpus.
- 3
Necháme v mrazničke stuhnúť niekoľko hodín. Pred podávaním, ozdobíme roztopenou tmavou čokoládou a obľúbeným ovocím.
Tiež tekvicový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujem ti zo srdca 🧡 si velmi mila!!!
25cm forma s vlnitym okrajom s odnímateľným dnom.
Krásny večer ti prajem!
Dakujem 🧡
Ďakujem!!! 🧡