Foto: rybarkuchar
Nebojácna preto, lebo som sa nebál pridať všetko čo mi v chladničke stálo v ceste. Nakoniec z toho vznikla ľahká, chutná jesenná polievka.
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tak toto mi stálo v ceste
-
2
Na oleji opražíme cibuľu a postupne pridávame suroviny – v poradí od najdlhšej doby dusenia po najkratšiu ( huby, paprika, cvikla, mrkva, kapusta, karfiol, kukurica ...). Podlievame vodou alebo rybacím vývarom. Pred dokončením pridáme kúsky ryby (stačí 5 minút).
varecha.pravda.sk/recepty/lahka-rybacia-polievka/8484-rec...
, ale ten pangásius bol ako "mŕtvy", tak som si povedala, že keď rybacia, tak s naozajstnej ryby. Na Tú Tvoju by som sa dala pozvať( keď raz prídem do Lopeji).