NEBESKÁ MANNA

fifina - bez fotkyfifina, 5. apríla 2013
NEBESKÁ MANNA
Foto: fifina

toto kuchárske potešenie nezaberie gazdinkám príliš veľa času a nie je náročné ani na prácu

Suroviny

Cesto:
200 g
200 g
4 ks
10 PL
10 PL
1 ks
KRÉM:
750 ml
3 ks
200 g
3 tegliky
2 balenia
1 hrnček




Postup

  1. 1

    V mlieku uvaríme pudingy a cukor, necháme vychladnúť a potom postupne primiešame kyslé smotany.

  2. 2

    Prísady na cesto zmiešame a dáme upiecť. Na vychladnutý upečený piškót natrieme polovicu krému, poukladáme piškóty namočené v káve s rumom (môže byť aj bez rumu). nanesieme ďalšiu vrstvu krému a dáme vychladiť do chladničky

  3. 3

    Nakoniec posypeme grankom alebo ozdobíme šlahačkou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia