Foto: fifina
toto kuchárske potešenie nezaberie gazdinkám príliš veľa času a nie je náročné ani na prácu
Suroviny
Cesto: | |
200 g |
|
200 g |
|
4 ks |
|
10 PL |
|
10 PL |
|
1 ks |
|
KRÉM: | |
750 ml |
|
3 ks |
|
200 g |
|
3 tegliky |
|
2 balenia |
|
1 hrnček |
|
|
Postup
-
1
V mlieku uvaríme pudingy a cukor, necháme vychladnúť a potom postupne primiešame kyslé smotany.
- 2
Prísady na cesto zmiešame a dáme upiecť. Na vychladnutý upečený piškót natrieme polovicu krému, poukladáme piškóty namočené v káve s rumom (môže byť aj bez rumu). nanesieme ďalšiu vrstvu krému a dáme vychladiť do chladničky
- 3
Nakoniec posypeme grankom alebo ozdobíme šlahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu