Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou
Foto: ShutterstockZapekané penne s paradajkami a s mozzarellou PONDELOK: Nemusíte sa viazať receptom, ale inšpirujte sa. Do zapekaných cestovín môžete použiť v podstate hocičo, a tak je takéto jedlo dobrou pondelkovou voľbou, kedy treba upotrebiť všeličo, čo ostalo v chladničke po víkende.
Grilovaný hermelín s vlašskými orechmi a slivkovou omáčkou
Foto: Kucharocka123Grilovaný hermelín s vlašskými orechmi a slivkovou omáčkou UTOROK: Tiež milujete ten moment, keď zakrojíte do horúceho hermelínu a odhalíte tú nádhernú krémovú delikatesu vo vnútri? Doplňte ho tentoraz chrumkavými orechmi a omáčkou zo slivkového lekváru.
Kurací perkelt (videorecept)
Foto: CesminazKurací perkelt STREDA: Pre veľkú rodinu navarte plný hrniec. Perkelt sa výborne zohrieva, tak vám bude chutiť aj na druhý deň, teda ak nejaký ešte zostane.
Špagety Carbonara (fotorecept)
Foto: Katka512Špagety Carbonara ŠTVRTOK: Tiež by sa u vás doma mohli jesť špagety aj každý deň? Potom sa určite aj tieto pravidelne objavujú na vašom stole. Navyše sú úžasne rýchle a jednoduché.
Slivkové gule z tvarohového cesta
Foto: NavardacoSlivkové gule z tvarohového cesta PIATOK: Aj v škole sme mávali v piatok sladký obed. Tak ak chcete dodržať túto tradíciu, urobte slivkové gule. Keď nie na obed, tak na večeru.
ANKETA: Máte niekedy problém vymyslieť, čo budete variť?
Diskusia k článku