Foto: aslhey27
tento recpet mi ukazala sesternica a bol naozaj vyborny
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky,cesnak,cibulu nastuhame na struhadle. Pridame múku sol,čierne korenie a vajičko.Zamiešame tak aby sa urobila z toho riedka hmota.
- 2
Na panvicu si dame trosku oleja nie vela aby neboli nalešniky velmi mastne. Zmes ktoru sme si urobili dame na rozohriaty olej do tvaru placky a opecieme z oboch stran.
- 3
omáčka: bravčove maso nakrájame na kocky a dame varit do hrnca s 250ml vody. Ked je maso uz trosku uvarene pridáme šapinony alebo nejake ine huby ake doma mate. Ochutime soľou vegetou .Ked su maso a šapinony uvarene zahustime omacku mliekom a mukou.
- 4
Servirujeme takto : na tanier si dame 1 nalešnik na neho dame omáčku a nato další nálešnik. kto chce moze vrchny nalesnik potriet kyslou smotanou a môžete papať .dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu