Nalešníky plnené hubovou omáčkou

aslhey27 - fotkaaslhey27, 20. júla 2013
Nalešníky plnené hubovou omáčkou
Foto: aslhey27

tento recpet mi ukazala sesternica a bol naozaj vyborny

6
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Nalešníky:
5-6 ks
4 stručiky
1 ks
6 PL
1 ks
Omáčka:
250 g
500 g
300 ml
4 PL

Online leták

Postup

  1. 1

    Zemiaky,cesnak,cibulu nastuhame na struhadle. Pridame múku sol,čierne korenie a vajičko.Zamiešame tak aby sa urobila z toho riedka hmota.

  2. 2

    Na panvicu si dame trosku oleja nie vela aby neboli nalešniky velmi mastne. Zmes ktoru sme si urobili dame na rozohriaty olej do tvaru placky a opecieme z oboch stran.

  3. 3

    omáčka: bravčove maso nakrájame na kocky a dame varit do hrnca s 250ml vody. Ked je maso uz trosku uvarene pridáme šapinony alebo nejake ine huby ake doma mate. Ochutime soľou vegetou .Ked su maso a šapinony uvarene zahustime omacku mliekom a mukou.

  4. 4

    Servirujeme takto : na tanier si dame 1 nalešnik na neho dame omáčku a nato další nálešnik. kto chce moze vrchny nalesnik potriet kyslou smotanou a môžete papať .dobru chut

Diskusia k receptu