Nalešníky plnené hubovou omáčkou

Autor receptu: aslhey27

tento recpet mi ukazala sesternica a bol naozaj vyborny

6
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zemiaky,cesnak,cibulu nastuhame na struhadle. Pridame múku sol,čierne korenie a vajičko.Zamiešame tak aby sa urobila z toho riedka hmota.
  2. Na panvicu si dame trosku oleja nie vela aby neboli nalešniky velmi mastne. Zmes ktoru sme si urobili dame na rozohriaty olej do tvaru placky a opecieme z oboch stran.
  3. omáčka: bravčove maso nakrájame na kocky a dame varit do hrnca s 250ml vody. Ked je maso uz trosku uvarene pridáme šapinony alebo nejake ine huby ake doma mate. Ochutime soľou vegetou .Ked su maso a šapinony uvarene zahustime omacku mliekom a mukou.
  4. Servirujeme takto : na tanier si dame 1 nalešnik na neho dame omáčku a nato další nálešnik. kto chce moze vrchny nalesnik potriet kyslou smotanou a môžete papať .dobru chut