Nákyp „Tortilla de patata s chorizom“

Ján Cigánik
šéfkuchár hotela Vienna House Easy v Bratislave, 21. marca 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Nákyp „Tortilla de patata s chorizom“Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 min
na 170 °C

Suroviny

800 g
200 g (saláma)
podľa potreby
8 ks
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Zemiaky očistíme a nakrájame na 2 – 3 mm plátky, osolíme, okoreníme, v hlbšej panvici ich spolu s väčším množstvom olivového oleja opražíme do polomäkka.

  2. 2

    Potom pridáme nakrájané chorizo, prípadne zeleninu podľa chuti, odstavíme, presypeme do sitka a necháme stiecť prebytočný olej.

  3. 3

    Všetko dáme do misy na pečenie vymastenej olejom a posypanej strúhankou. Vajcia vyšľaháme so soľou a zalejeme nimi zemiaky. Pečieme pri teplote 170 °C asi 45 minút.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist