Nákyp „Tortilla de patata s chorizom“
Ján Cigánik
šéfkuchár hotela Vienna House Easy v Bratislave, 21. marca 2018
šéfkuchár hotela Vienna House Easy v Bratislave, 21. marca 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Zemiaky očistíme a nakrájame na 2 – 3 mm plátky, osolíme, okoreníme, v hlbšej panvici ich spolu s väčším množstvom olivového oleja opražíme do polomäkka.
- 2
Potom pridáme nakrájané chorizo, prípadne zeleninu podľa chuti, odstavíme, presypeme do sitka a necháme stiecť prebytočný olej.
- 3
Všetko dáme do misy na pečenie vymastenej olejom a posypanej strúhankou. Vajcia vyšľaháme so soľou a zalejeme nimi zemiaky. Pečieme pri teplote 170 °C asi 45 minút.
Tiež zapekané zemiaky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu