Nakladaná baranina
Marek Pethő
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 1. septembra 2013
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 1. septembra 2013

Foto: Robert Hüttner
4-6
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
45-60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Baranie mäso potrieme zmesou cesnaku, soli, majoránu a korenia. Na dno kameninového súdka položíme vrstvu kapusty, potom baranie mäso a znova kapustu.
- 2
Po troch dňoch baraninu vyberieme, dáme na vymastený plech a pečieme pri 180°C asi 90 minút.
- 3
Desať minút pred dokončením pridáme kapustu, tymian, badián a dopečieme. Podávame s chlebom a domácim chrenom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu