Foto: moinka
Toto je u nás najobľúbenejší paleo chlebík vhodný na raňajky alebo desiatu. Chlebík je bez lepku, má orieškovú chuť. Vďaka tekvicovej múke má zaujímavú Zobraziť celý popisToto je u nás najobľúbenejší paleo chlebík vhodný na raňajky alebo desiatu. Chlebík je bez lepku, má orieškovú chuť. Vďaka tekvicovej múke má zaujímavú zelenkastú farbu, ktorá skutočne zaujme.
príprava
na 170 °C
Suroviny
2,5 hrnček (paleo) |
|
0,5 hrnček (paleo) |
|
3 hrnček nastrúhaná |
|
5 ks |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 PL |
|
0,5 hrnček |
|
1/4 hrnček |
|
1 hrnček svetlé |
|
1 hrnček nasekané |
|
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 170°C. Formu na chlieb vymastíme a vysypeme paleo múkou.
- 2
Múku, korenie a sódu zmiešame dokopy. Vymiešame vajíčka, med a olej. Suché prísady postupne pridávame do vlhkých a dobre premiešame. Pridáme mrkvu a nakoniec hrozienka a oriešky.
- 3
Pečieme cca 30 minút, priebežne kontrolujeme. Upečený chlieb necháme postáť 10 minút, potom vyberieme z formy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu