Morčacie prsia
Morčacie prsia

Morčacie prsia so sušenými paradajkami

Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
Morčacie prsia so sušenými paradajkami
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

800 g
50 g
200 g
200 g
200 g
50 g
100 ml
600 g varené bez šupky
100 g
100 g
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie prsia prešpikujeme sušenými paradajkami, ochutíme soľou, čiernym korením a dáme piecť asi na 40 minút.

  2. 2

    Zeleninu nakrájame na dlhšie rezance, ktoré spolu orestujeme na oleji, ochutíme, pridáme smotanu, necháme zredukovať a nakoniec pridáme nastrúhaný parmezán.

  3. 3

    Vychladnuté zemiaky zomelieme, pridáme vajce, múku, krupicu, soľ a kypriaci prášok. Zamiesime tuhé cesto, rozvaľkáme ho a urobíme valčeky, ktoré potom vypražíme na oleji.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Morčacie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre