Morčacie prsia so sušenými paradajkami
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Morčacie prsia prešpikujeme sušenými paradajkami, ochutíme soľou, čiernym korením a dáme piecť asi na 40 minút.
- 2
Zeleninu nakrájame na dlhšie rezance, ktoré spolu orestujeme na oleji, ochutíme, pridáme smotanu, necháme zredukovať a nakoniec pridáme nastrúhaný parmezán.
- 3
Vychladnuté zemiaky zomelieme, pridáme vajce, múku, krupicu, soľ a kypriaci prášok. Zamiesime tuhé cesto, rozvaľkáme ho a urobíme valčeky, ktoré potom vypražíme na oleji.
Tiež morčacie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu