Morčacie prsia so sušenými paradajkami
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
800 g |
|
|
|
|
|
50 g |
|
200 g |
|
200 g |
|
200 g |
|
50 g |
|
100 ml |
|
600 g varené bez šupky |
|
|
|
100 g |
|
100 g |
|
1 bal. |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Morčacie prsia prešpikujeme sušenými paradajkami, ochutíme soľou, čiernym korením a dáme piecť asi na 40 minút.
- 2
Zeleninu nakrájame na dlhšie rezance, ktoré spolu orestujeme na oleji, ochutíme, pridáme smotanu, necháme zredukovať a nakoniec pridáme nastrúhaný parmezán.
- 3
Vychladnuté zemiaky zomelieme, pridáme vajce, múku, krupicu, soľ a kypriaci prášok. Zamiesime tuhé cesto, rozvaľkáme ho a urobíme valčeky, ktoré potom vypražíme na oleji.
Tiež morčacie prsia:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre