Mexická fazuľová nátierka (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 15. júla 2013

Naša vegan svadba - nátierky/dipy II. Myslím, že recept je od MUDr. Igora Bukovského.

Suroviny

300 ml
4 PL
1 ČL z bio citróna
1 ČL
1 ks




Postup

  1. 1

    Fazuľu rozmixujeme s pretlakom a citrónovou šťavou.

  2. 2

    Čerstvé bylinky a cibuľu posekáme a vmiešame do rozmixovanej fazule - aby to pekne chrumkalo:-).

  3. 3

    Dochutíme rascou a soľou.

Diskusia k receptu

kuchticka
zajtra robim, idem prave namocit fazulu na polievku a trochu fazuliek odlozim (uvarenych), pridam uvereny kusok mrkve, petrzlenu a celeru, rajcinovy pretlak, bylinky - rozne - z mojej zahradky a uz sa tesim na dobrotu.
ebaka
práve som ho dokončila,chutnýýýýý,...putuje na hodinku do chladničky....fazuľu som ráno vybrala z mraziaku....na obed bol fazuľový šalátik a zostatok som použila do nátierky...len som pridala viac citr.šťavy a ml.čierne korenie
ivocka5
@veganvidya , nátierka je úplne super :-) Veľmi nám doma chutila :-) Najbližšie sa chystám vyskúšať aj šošovicovú :-) Tá vyzerá tiež vynikajúco.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia