Maltská fazuľová nátierka bigilla fotorecept
Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 14. marca 2015
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 14. marca 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarenú fazuľu, cesnak a petržlenovú vňať pomelieme na mlynčeku na mäso, zmes ochutíme soľou a korením.- 2
Potom pridáme nasekanú čili papričku, premiešame s troškou olivového oleja- 3
Podávame napríklad s krekrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Robievam, je výborná.