Maltská fazuľová nátierka bigilla fotorecept

Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 14. marca 2015
Maltská fazuľová nátierka bigilla (fotorecept)
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 strúčiky
podľa chuti
20 g




Postup

  1. 1


    Uvarenú fazuľu, cesnak a petržlenovú vňať pomelieme na mlynčeku na mäso, zmes ochutíme soľou a korením.

  2. 2


    Potom pridáme nasekanú čili papričku, premiešame s troškou olivového oleja

  3. 3


    Podávame napríklad s krekrom.

Diskusia k receptu

cesminaz
fiiha..tak takuto natierku som este nevidela :-) ale strasne sa mi paci! Aj tvoja natierka @danda3 znie skvelo ;-P
jarunka
Uz som sa stretla s takymto receptom, ale este som neskusala. Vyskusam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia