Foto: dogagador
alebo aspon pod tymto nazvom som ju dostala ja od kamosky. Myslim, ze som v zivote nejedla nieco tak dobre a odvtedy ju Zobraziť celý popisalebo aspon pod tymto nazvom som ju dostala ja od kamosky. Myslim, ze som v zivote nejedla nieco tak dobre a odvtedy ju robim. Kym som tuto neochutnala, som kapustnicu nemusela a nikdy ani nechcela robit. Takze asi takto:
Suroviny
1000 g (sudová) |
|
500 ml |
|
500 g |
|
500 g |
|
100 g |
|
30 g |
|
2 ks (nasekaná na jemno) |
|
4-5 ks |
|
500 ml (sour cream) |
|
2 strúčiky |
|
10 ks |
|
4-5 ks |
|
|
|
|
|
4-5 ks |
|
|
|
|
|
2 ks veľké |
|
|
Postup
-
1
Umyte huby uvarit v 3 litroch vody, pridat kapustu a kapustovu stavu, cele cierne korenie, vonave korenie, borievky, bobkovy list, mletu rascu, susene slivky. Cele spolu uvarit. Do kapustnice pridat na kocky nakrajanu udenu krkovicku.
- 2
Udenu slaninu pokrajat , na panvici usmazit , na nej na drobno posekanu cibulu udusit do sklovita, pridat pretlaceny cesnak , sladku papriku a hned pridat do kapustnice. Odstavit. Na druhy den znova uviest do varu, pridat postruhane zemiaky a umytu klobasu, spolu povarit.
- 3
Kyslu smotanu zmiesat s mletym korenim, palivou paprikou a vliat do hrnca. Po zovreti klobasku vybrat, pokrajat na kolieska a vlozit nazad. Jest s ciernym chlebom, zapijat pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu