Langoše asi každý pozná. Ja pridávam svoj recept.Možno bude chutiť .
10
porcií
porcií
65 minút
príprava
príprava
25 minút
na 240 °C
na 240 °C
Postup
-
1
Z trochu múky ,droždia.cukru si spravíme kvások a nechame výkýsnúť .V mise si zmiešame zemiaky ,múku,sodu díkarbonu,soľ pridáme kvások a podľa potreby vodu. Vypracujeme vláčne cesto.
- 2
Necháme 45min.kysnúť.
- 3
Po vykysnuti rukou tvarujeme vetšie platky .Ktoré vypražame v oleji. Podavame s kečupom,tatarskou omačkou, postruhanym syrom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A ale len 30gdroždia.Žial cesto sa nedá dať do mrazničky ,ale upečené sa dajú .