Foto: pumaamravec
Sýte jedlo, plné chutí. Fenikel dotvára jemnú chuť k ostrejšej kari paste.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriku a fenikel nakrájame na pásiky, cibuľku na kolieska. Konzerva cíceru mala 350 g pred odkvapkaním.
- 2
Papriku, fenikel, cibuľku a cícer opražíme na olivovom oleji. Vmiešame kari pastu, kokosové mlieko, vývar a varíme 10 minút. Dochutíme soľou, citrónovou šťavou, repkovým olejom a petržlenovou vňatkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@frezia68 jasne ak nemas rada kari, tak staci len trosku poprasit kari praskom a chut bude naozaj len jemnucka;)
martidee.files.wordpress.com/2014/03/dscn8087_473x266.jpg?w=474...