Kuracie prsia s paradajkovou omáčkou
Kuracie prsia s paradajkovou omáčkou

Kuracie prsia s exotickou omáčkou

podravka - fotkapodravka, 10. apríla 2017. Komerčný recept.
Kuracie prsia s exotickou omáčkou
Foto: podravka

Pomocou tohto receptu si na stôl prinesiete určite netradičnú, ale vynikajúcu chuť.

4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

600 g
4 lyžice
1 lyžica (čerstvá)
4 lyžice
Na omáčku:
250 ml
100 g
3 lyžice
3 lyžice
120 ml
1/2 lyžičky
1 lyžička

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie na omáčku poriadne zmiešame.

  2. 2

    Kuracie prsia umyjeme, usušíme, nakrájame na tenké plátky, ktoré zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Pripravené mäso opečieme na rozpálenom oleji dozlatista.

  3. 3

    Pripravenú omáčku nalejeme na mäso do panvice a varíme na miernom ohni približne 30 minút za občasného miešania a podlievania vodou.

  4. 4

    Hotové mäso posypeme petržlenovou vňaťou a nahrubo posekanými arašidmi a podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Asi by stačilo to mäso po opečení dať bokom (pod alobal) a potom už len poliať tou omáčkou, alebo vložiť do nej pred vypnutím plameňa, veď sa už opekalo.....
...no a zase mi niekto ulahodil. Všetky uvedené ingrediencie milujem. Už len doplním zásoby a vyskúšam receptík. Veľmi pekne ďakujem a prajem pekný deň...

Pridaj komentár k receptu: