Kuracie prsia s paradajkovou omáčkou
Kuracie prsia s paradajkovou omáčkou
Kuracie prsia s exotickou omáčkou
Foto: podravka
Pomocou tohto receptu si na stôl prinesiete určite netradičnú, ale vynikajúcu chuť.
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
4 lyžice |
|
1 lyžica (čerstvá) |
|
4 lyžice |
|
|
|
|
|
Na omáčku: | |
250 ml |
|
100 g |
|
3 lyžice |
|
3 lyžice |
|
120 ml |
|
1/2 lyžičky |
|
1 lyžička |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie na omáčku poriadne zmiešame.
- 2
Kuracie prsia umyjeme, usušíme, nakrájame na tenké plátky, ktoré zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Pripravené mäso opečieme na rozpálenom oleji dozlatista.
- 3
Pripravenú omáčku nalejeme na mäso do panvice a varíme na miernom ohni približne 30 minút za občasného miešania a podlievania vodou.
- 4
Hotové mäso posypeme petržlenovou vňaťou a nahrubo posekanými arašidmi a podávame s ryžou.
Tiež omáčkou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ak nemáš na piliny, pošli mi do TS číslo účtu a usporiadam pre teba zbierku na ludialudom.sk.