Kuracie plátky nadivoko s ľadovým šalátom
Katarína Skybová
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 16. apríla 2012
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 16. apríla 2012

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Suroviny
| 600 g |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 1 KL |
|
| 1/2 ks |
|
| 100 ml |
|
| nahrubo |
|
|
|
|
| zmes |
|
| Ľadový šalát: | |
| 1 ks |
|
| 4 ks väčšie |
|
| 150 g |
|
| 1/2 ks |
|
| 1 pl, alebo kôpor |
|
|
|
|
Postup
-
1
Mäso nakrájame na plátky, pridáme jogurt, horčicu, brusnicový kompót, citrónovú šťavu, víno, zmes byliniek, nahrubo mleté korenie a soľ. Necháme aspoň 3 hodiny odpočívať v chladničke.
- 2
Mäso opečieme na oleji z každej strany asi 4 minúty a podávame s ľadovým šalátom so šampiňónmi.
- 3
Ľadový šalát: Šalát natrháme, šampiňóny nakrájame na tenké plátky a paradajky na polovicu. Pridáme citrónovú šťavu, nasekanú petržlenovú vňať, soľ, premiešame a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








odkaz pre redakciu:
je veľkou škodou, že tabuľky nutr. hodnôt nie sú kompletné, pri rcp, ktoré sú určené na chudnutie je to ozaj chyba