« Naspäť na tento recept

Kuracie mäso v aromatickej omáčke verzia na vytlačenie

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Na dobre rozohriatu panvicu dáme olej aj maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.

Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.

Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.

Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame podľa potreby vodou, dokým nie je mäso mäkké.

Nakoniec primiešame smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

Podávanie: Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Suroviny




6
porcií
50
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist