Kuracie kapsy plnené špenátom a slaninkou

Foto: Heleninka88
Rýchle a jednoduché jedlo.
porcie
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia pozdĺžne rozrežeme na polovicu naklepeme a okoreníme z oboch strán podľa chuti. 2 strúčiky cesnaku pretlačíme a chvíľku opražíme na oleji. Pridáme špenát (urobíme toľko špenátu koľko potrebujeme a hlavne koľko máme kuracích pŕs). Špenát sa krásne stiahne. Na kuracie prsia dáme slaninku, špenát a mäso preložíme. Takto vytvorené kapsy opražíme z oboch strán na oleji a zalejeme pripraveným bujónom, do ktorého sme nastrúhali zvyšný cesnak. Troška podusíme (8-10 min). A kapsy sú hotové.
- 2
Kuskus pripravíme takto: Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji do zlatista a pridáme kuskus. Premiešame, hneď zalejeme horúcou vodou a vypneme ohrev. Keď kuskus vsiakne vodu, pridáme na vrch maslo, aby sa roztopilo.
- 2
Diskusia k receptu