Kuracia rolka s mandľovo- pistáciovou plnkou TOTO NEJDE!!!!
Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 26. mája 2011
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 26. mája 2011

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme, osolíme a okoreníme, a naplníme mandľovou plnkou, ktorú sme pripravili z uvareného kuracieho mäsa, vajíčka a opečených mandlí.
- 2
Z mäsa urobíme rolku, ktorú krátko pečieme v rúre a obalíme v opražených pistáciách.
- 3
Servírujeme so smotanovo- špenátovou ryžou a s pečenou cibuľkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu