Kurací paprikáš s cestovinami fotorecept
Foto: vikipu
Ak doma nestíhate a máte veľa hladných krkov, toto rýchle a jednoduché jedlo je Vašou záchranou :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na malé kúsky a orestujeme do zlatista na rozpálenej panvici s olejom.
- 2
Kuracie mäso nakrájame na malé kocky a pridáme k orestovanej cibuli. Mäso chvíľu opražíme a pridáme mletú papriku, soľ a korenie. Všetko premiešame a zalejeme vodou po cca 3-4 minútach, tak aby nebolo celé zaliate vodou.
- 3
Podľa potreby dolievame vodu a mäso varíme do mäkka. Keď je mäso uvarené, vymiešame v pohári alebo miske smotanu na šľahanie s hladkou múkou a postupne pridáme k uvarenému mäsu. Zátrepky pridáme toľko, aký chceme mať paprikáš.
- 4
Uvaríme si cestoviny (na aké máte chuť, môžete si pripraviť aj domáce halušky).
- 5
Keď sú cestoviny uvarené a mäso mäkké, môžme podávať na tanier. Dobrú chuť :)
Tiež kurací paprikáš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ak zo stehien,tak tu mas recept,ako sa to ma spravne robit.
varecha.pravda.sk/recepty/perkelt-z-kuracich-stehien/5885...