Kubánska špecialita Potaje de Frijoles so smaženými banánmi Chicharitas videorecept
Ochutnajte špeciality z ďalekej Kuby, ktoré nám pripravil najznámejší Kubánec na Slovensku, spevák Lazaro.
Foto: Televízia Varecha
Postup
-
1
Čiernu fazuľu uvaríme v tlakovom hrnci vo vode bez soli a bez korenia. Po približne 45 minútach fazuľu odstavíme.
- 2
Na jemno nakrájanú cibuľu s trochou soli a mletého čierneho korenia opražíme na oleji. Pridáme trochu paradajkového pyré, prehrejeme a pridáme k uvarenej fazuli. Dochutíme troškou cukru, opraženým prelisovaným cesnakom a prevaríme.
- 3
Na plátky nakrájané ošúpané zelené banány vypražíme v oleji do zlatista. Vyberieme z oleja na papierovú utierku, osušíme a osolíme.
Tiež fazuľa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu