Krevetový koktail s ananásom

Zoltán Bako
šéfkuchár z Restaurant 107 v Ostrove, 29. decembra 2014
Krevetový koktail s ananásom
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
0,5 ks čerstvý
10 ks
0,5 ks
0,5 ks čerstvá
2 PL
 čerstvá
Koktailová omáčka:
4 PL
2 PL
2 PL
2 g
2 g
4 PL
2 PL
1 ks na šťavu
10 g
10 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Krevety opláchneme vodou, osušíme kuchynským papierom, vložíme do misy, pridáme na jemné rezance nakrájaný šalát, čakanku, uhorky, ananás a prekrojené cherry rajčiny, trocha čili podľa chuti a olivový olej.

  2. 2

    Potom pripravíme koktailovú omáčku tak, že všetky suroviny dobre zmiešame. Do pohára vložíme krevetový šalát a prelejeme koktailovou omáčkou.

Diskusia k receptu

evanaaa
Ako pozerám, tak na obrázku po tej omáčke niet ani stopy, asi ňou zabudli krevety v pohári poliať......
vcelka
V tom strednom pohári omáčku aj vidieť, nie?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia