Krehké cesto na tart
mesačník Varecha, 6. júla 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
Základom okrúhlych koláčov nazývaných tart je krehké cesto. Doplniť ho môžete podľa chuti ovocím, krémom, mrveničkou alebo lahodnou želatínou, to je už na vás. Zobraziť celý popisZákladom okrúhlych koláčov nazývaných tart je krehké cesto. Doplniť ho môžete podľa chuti ovocím, krémom, mrveničkou alebo lahodnou želatínou, to je už na vás. Tento recept je na formu s priemerom 26 cm.
porcií
príprava
Postup
-
1
Múku preosejeme s oboma cukrami do misy. Pridáme štipku soli, na kúsky nakrájané maslo a žĺtky, spracujeme na pevné cesto.
- 2
Cesto zabalíme do fólie a necháme v chlade asi hodinu odležať.
- 3
- 4
Alebo vyskúšate tento ringlotový s pudingovým krémom? Recept nájdete TU.
- 5
Výborný je aj s ríbezľami a černicami. Pozrite si recept TU.
Tiež tart:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu