Opražená knedľa
Opražená knedľa

Knedľový „tatarák“

vyhodtocesto - bez fotkyvyhodtocesto, 28. decembra 2019

Nemám rád hovädzie mäso, tak som si spravil takýto. Je to v podstate recept čo dom dal.

3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

250 g
5 strúčiky
2 ks
3 ČL
2 ČL
2 ČL
2 ČL
1 ČL
3 ČL
trochu
trochu




Postup

  1. 1

    Knedľu (ja používam kúpenú) si pokrájame na menšie kocky a opražíme na troche bravčovej masti. Odstavíme zo sporáka.

  2. 2

    Ku knedľovým kockám pridáme postrúhaný cesnak a všetky ostatné suroviny okrem parmezánu. Pred podávaním necháme trochu postáť a tesne pred konzumáciou posypeme strúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Chcela by som vidieť niekoho, kto by to spravil (okrem autora) a toho, kto by to jedol.....ani tá povestná dvojica - psíček a mačička :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia