Foto: canadabc
Tento recept som nasla v jednom kalendari a odvtedy ked sa mi nechce robit klasicky vyprazany karfiol robim ho vzdy na tento sposob.
4
porcie
porcie
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 ks (malý) |
|
1 ks (nasekaná na jemno) |
|
3 strúčiky |
|
1 ks (konzervované krájané |
|
2 lyžice |
|
podľa potreby |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 lyžica |
|
podľa potreby nastrúhany |
|
Postup
-
1
Karfiol uvarime v slanej vode. Scedime a nakrajame na male kusky.
- 2
Medzitym si na oleji spenime cibulku. Pridame cesnak a chilli papricku (nemusi byt) a nakoniec pridame sampiony, osolime a okorenime podla chuti a trosku podusime.
- 3
Do janskej misy dame osmazenu cibulku so sampionmi..na to vysypeme nakrajany karfiol. Smotanu zmiesame s 1 lyzicou vegety a vlejeme do masy a premiesame. Na vrch poukladame na kolieska nakrajane paradajky a posypeme struhanym syrom. Pecieme na 200C asi 20 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
také nádherné suroviny máš v niku a ty takto ??? :-)))))