Foto: zuzu1986
Celkom zaujímavú kombináciu som vytvorila :-) myslím si...veď posúďte :-)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol natrháme na menšie kúsky a predvaríme v slanej vode. Zemiaky dáme variť v šupke. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme karfiol a chvíľu opekáme. Pridáme provensálske korenie, bazalku, čierne korenie a dusíme pod pokrievkou.
- 2
Z oleja, múky a mlieka urobíme bešamelovú omáčku, do ktorej pridáme nastrúhanú Nivu a pretlačený cesnak.
- 3
Zemiaky rozštvrtíme, uložíme ku karfiolu a zalejeme omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu