Kapustník na plechu bez kysnutia
Foto: stoja
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Kyslú kapustu, mleté mäso, vajcia, nastrúhané zemiaky, nakrájanú údenú slaninu, nakrájanú mladú cibuľku, mlieko a polohrubú múku si dáme do misy.
- 2
Pridáme vegetu, majorán, rascu, cesnak a mleté čierne korenie a všetko zmiešame. Malo by to mať konzistenciu ako na zemiakovú babu.
- 3
Cesto vylejeme na vymastený pekáč a pečieme približne 1 hodinu na 200 stupňoch. Keď je povrch zapečený, tak je hotovo.
Tiež kapustový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu