Kapustový koláč
	        Kapustník na plechu bez kysnutia
	        Autor receptu: stoja 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 200 °C  | 
 
 Postup- Kyslú kapustu, mleté mäso, vajcia, nastrúhané zemiaky, nakrájanú údenú slaninu, nakrájanú mladú cibuľku, mlieko a polohrubú 
múku si dáme do misy. 
 - Pridáme vegetu, majorán, rascu, cesnak a mleté čierne korenie a všetko zmiešame. Malo by to mať 
konzistenciu ako na zemiakovú babu. 
 - Cesto vylejeme na vymastený pekáč a pečieme približne 1 hodinu na 200 stupňoch. Keď 
je povrch zapečený, tak je hotovo.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |