Kalerábový šalát s kuracinou

redakcia - fotkaredakcia, 21. septembra 2009
2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
1 PL
2 ks
1 ks
2 KL
1 kl




Postup

  1. 1

    Kaleráby očistíme, nakrájame na kolieska a povaríme. Kuracie mäso nakrájame na rezance, opečieme na oleji, osolíme, pridáme biele a cayenské korenie. Očistený pór nakrájame na kolieska a paradajky na kocky.

  2. 2

    Horčicu, vínny ocot a olivový olej zmiešame. Osolíme, prisladíme a pridáme kôpor. Uhorku nakrájame na kolieska. Na tanier rozložíme plátky kalerábu, pridáme uhorku, pór, paradajky a mäsové rezančeky.

  3. 3

    Zalejeme pripraveným dresingom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia