2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kaleráby očistíme, nakrájame na kolieska a povaríme. Kuracie mäso nakrájame na rezance, opečieme na oleji, osolíme, pridáme biele a cayenské korenie. Očistený pór nakrájame na kolieska a paradajky na kocky.
- 2
Horčicu, vínny ocot a olivový olej zmiešame. Osolíme, prisladíme a pridáme kôpor. Uhorku nakrájame na kolieska. Na tanier rozložíme plátky kalerábu, pridáme uhorku, pór, paradajky a mäsové rezančeky.
- 3
Zalejeme pripraveným dresingom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu