Jesenné krúpové rizoto
Foto: lili281
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krúpy uvaríme v zeleninovom vývare. Varíme, kým sa všetka voda neodparí.
- 2
Na oleji smažíme cibuľku cca 3 min. Postupne pridáme tekvicu (nastrúhanu nahrubo), mrkvu a karfiol (nakrájané na malé kocky), potom paradajku (na malé kocky).
- 3
Podlievame a dusíme do zmäknutia.
- 4
Potom pridáme smotanu, prelisovaný cesnak, soľ, korenie.
- 5
Nakoniec zmiešame zeleninu a krúpy.
- 6
Posypeme parmezánom. Môžeme podávať s kyslou uhorkou.
Tiež krúpové rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu