Jednoduchý tuniak

chorvat - bez fotkychorvat, 8. septembra 2011
Jednoduchý tuniak
Foto: chorvat
20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Tuniaka nakrájame na 3x3 cm. Osolíme a okoreníme. Tuniaka opečieme na olivovom oleji na rozpálenej panvici. Zo všetkých štyroch strán približne 20 sekúnd.

  2. 2

    Uvaríme ryžové rezance vo vývare. Tuniaka podávame nakrájaného na ryžových rezancoch spolu so sójovou omáčkou a wasabi. Na ozdobu môžete použiť riasy nori.

  3. 3

    Pokiaľ sa vám dostane do rúk čerstvý tuniak, skúste si ho pripraviť podľa tohto receptu.

Diskusia k receptu

bozulka
Rýchle,jednoduché a vynikajúce!S wasabi som ešte nerobila,vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia