Jednoduché cestoviny s kuracím mäsom
Tento recept robím väčšinou na večeru ako rýchlovku. V podstate sýte jedlo za pár minút.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
100 g |
|
250 g mrazená zmes |
|
1 ks |
|
1 bal. |
|
4 PL |
|
1/2 ČL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najprv umyjeme, očistíme a nadrobno nakrájame kuracie prsia. Ja krájam na cca 1x1 cm, aby boli kúsky primerane veľké k ostatným surovinám.
- 2
Rozpálime si olej, na ktorom orestujeme kuracie prsia, osolíme, okoreníme. Keď sú orestované z každej strany, podlejeme ich vodou a podusíme domäkka.
- 3
V malom hrnci osolíme vodu (podľa chuti), pridáme mrazenú zeleninu (používam zmes hrášok, kukurica, mrkva) a uvaríme domäkka. Scedíme.
- 4
V ďalšom hrnci necháme zovrieť vodu, pridáme 2 čajové lyžičky soli a vsypeme cestoviny, ktoré varíme domäkka. Scedíme.
- 5
K cestovinám pridáme kuracie mäso, zeleninu a kyslú smotanu a premiešame. Môžeme podávať.
Tiež cestoviny:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu